可以用一个字形容”咸到爆"去过星加波试过海南鸡饭同喇沙~所以食之前总一点点期望环境及灯光有饭堂Feel。餐牌有点单调,选择不多。但单价偏高。外卖包装精美,食物卖相不错。1。驰名去骨海南鸡饭: 整体卖相ok,但卖得62蚊应该可以改善,跟个冬瓜汤只可以饮两口,不过就太咸。(唔通佢系超浓缩果汁咁要加水开浠)。之后食啖饭先,软硬度适中,但味精劲,可以话系重口味。主题海南鸡,不过不失啦,但有改善空间,因为其他家做得滑好多,同埋过三个酱汁都唔到位,一定要改。2。海鲜喇沙掺掺:整体卖相ok,未食前睇到佢咁足料,都有想食嘅冲动。外卖佢系汤同粉分开咗,唔怕啲粉林晒。但系个汤就真系咸到飞起同偏油。食完饮咗4杯水都解唔到。真系要改改佢。唔系我怕佢好快就变成Popcorn第一家唔洗排队嘅食店。
可以用一个字形容”咸到爆"
去过星加波试过海南鸡饭同喇沙
~所以食之前总一点点期望

环境及灯光有饭堂Feel。
餐牌有点单调,选择不多。
但单价偏高。

外卖包装精美,食物卖相不错。

题外话/补充资料: 员工的工作态度可以改善一下。
2012-04-19
10 分钟 (外卖自取)