2016-08-21 1347 浏览
日日放工都经过呢间新开嘅韩国餐厅,平时夜晚见到好多人排队食,见到都心郁郁想试,终于今日见人少少就走左入去食~一入门口就全部staff一齐用韩文讲欢迎光临,有d受宠若惊hahaha环境装修系我最中意嘅简约风我同呀妹两个人叫左个一只黑椒烤鸡,本身仲谂住叫多个蛋卷,好彩呀妹stop左我话惊食唔哂,因为原来佢系成只鸡咁多有十几件黑椒味好惹味,辣辣地但唔系乸到喉咙痛果只辣,鸡皮脆脆地但唔油腻,肉质好嫰,真系要学家燕姐讲句:好好味呀!!!!结果两个人食一只鸡已经好够皮~百几蚊除开都系几十蚊一个人,好抵J ! 埋单果阵个韩国女仔用英文话我知佢地而家开始有会员制,填张form做左会员就可以打电话落order买外卖,好似好方便咁,下次可以再try try!p. s. 个韩国女仔好靓女如果有靓仔oppa就好啦~
环境装修系我最中意嘅简约风

p. s. 个韩国女仔好靓女
如果有靓仔oppa就好啦~
黑椒烤鸡
2016-08-20