2010-04-26
今日带狗仔去宠物美容 跟住就系等既时间上开openrice 揾到附近既食店 谂住去试点知执左再行多两行系颂安居然发现呢间野起初以为斋食 pizza 跟住望两望有其他野食就入去试下叫完野食坐低 哇 d位真系唔多掂 周地都系炸鸡既碎望多两望 d职员系将d 台面既野扫落凳度再求奇拨落地 <---我个样当时就变左咁了不过算喇 食左野先讲嘛 当去左大排档吧5-10分钟左右, 职员送餐来了, 卖相讨好, 意粉既白汁好好味, 老婆话炸鸡无咩味得个辣字轮到我黎试喇, 薯皇... 好失望是林芝芝的 同埋无味...鱿鱼圈一样....不过 pizza 同炸鸡 我反而几欣赏, 可能老细以前系两大连锁快餐做过厨房制法好相似-.-""""饮品方面, 唔另加钱就有罐装饮品, 美连达橙汁 百事可乐+多$1 , 维他系列罐装+多$2 , 冻饮茶啡总括来说 开系屋村商场 有咁既食品质素系唔错的了, 价钱亦唔贵以30元以下茶餐有咁多野食算系咁的了系环境比较污糟同埋比较少座位, 食食下已经有人等你坐紧既位可以一试的餐厅 (但别抱著去大型食肆的心态来, 不然会!@#%@)
上开openrice 揾到附近既食店 谂住去试点知执左
再行多两行系颂安居然发现呢间野
起初以为斋食 pizza 跟住望两望有其他野食就入去试下
叫完野食坐低 哇 d位真系唔多掂 周地都系炸鸡既碎
不过算喇 食左野先讲嘛 当去左大排档吧
制法好相似-.-""""
饮品方面, 唔另加钱就有罐装饮品, 美连达橙汁 百事可乐
+多$1 , 维他系列罐装
+多$2 , 冻饮茶啡
以30元以下茶餐有咁多野食算系咁的了
系环境比较污糟同埋比较少座位, 食食下已经有人等你坐紧既位