食得Outback既多数都系为左个黑糖面包而黎食 对上一次黎食已经系一年前 当时系第一次食 个次真系觉得好好食 仲refill左两次 虽然个主菜系失望既 但有返个黑糖面包补返数 事隔一年 见咁耐冇食 又想黎食返次 佢地既午餐真系好平好抵食 仲要次次经过都见到有好多人食 多数要等位 但好快有位 今次我地星期六晏昼去到餐厅 等左阵就入得 餐厅好大间 每张枱都好大张 好阔落 全部都系卡位 坐落真系好舒服 我地叫左两个午餐 每个午餐都会跟餐汤饮品同埋黑糖面包 今日餐汤系洋葱芝士忌廉汤 餐汤饮落又几好味 好creamy 黑糖面包黎到同之前一样系热辣辣 但食落已经觉得系冇之前咁好味 完全唔想再食多个 所以都冇再refill了 跟餐饮品可以拣冻柠茶冻柠水或者可乐个啲 又系可以refill 我地拣左两杯都系冻柠茶 呢杯冻柠茶真系难饮到不得了 不过都预左 对上一次都系咁难饮 所以都唔会有期望 但真系唔明点解隔离枱两条女可以一个人饮到三杯冻柠茶 主菜我地叫左一个系烧肉酱味猪肋骨跟薯条 卖相唔错 猪肋骨几大条 食落好够味 每条骨都有肉食 肉质唔错好淋身 唔会好干 个酱好好味 呢个真系唔错 几好味 仲叫左个

主菜我地叫左一个系烧肉酱味猪肋骨跟薯条 卖相唔错 猪肋骨几大条 食落好够味 每条骨都有肉食 肉质唔错好淋身 唔会好干 个酱好好味 呢个真系唔错 几好味 仲叫左个加拿大无激素黑毛猪肉眼扒 本身系跟炒饭 但知道肯定食唔落就转左跟薯条 佢个卖相系几令架 有两大块猪扒 下面仲有啲炒杂菜 猪扒我地拣左七成熟 上次拣左全熟 鞋到不得了 谂住今次拣左七成熟会好食啲 点知同上次一模一样 鞋到不得了 完全唔想食 咬都觉得咬得辛苦 最好食系个餐跟个份炸薯条 炸到金黄色食落热辣辣既粗薯条真系好好味

整体黎讲 环境系好大 坐落真系好舒服 但食物真系唔多掂 一分钱一分货
1908 浏览
洋葱芝士忌廉汤