2019-10-26
今次已经系第二次黎,虽然有上次经验,但都系觉得去依间餐厅条路好诡秘或者而家啲人叫隐世今次坐入去先发觉依度地方原来好大,有户外同室内。佢室内冷气开好大,我谂冬天我都系坐返出面算照旧都系叫一支酒加50就有一打生蚝,夹埋199真系抵到爆 朋友觉得生蚝好似薄左啲,不过50蚊一打,我觉得佢够新鲜就得喇 食过两次肠胃都无事,所以佢唔系比啲唔新鲜嘅蚝你。不过有啲蚝有少少蚝壳碎,要撩一撩走 (图入面白色啲一点点)Encore左上次叫的炸薯角,大大份真系送酒一流因为无食晚餐,所以叫左蚬意粉同和牛粒。 水平好一般,意粉无咩味,又多水,不过有蚬肉同花甲2种海鲜嘅。和牛粒就食唔到系和牛,亦都好多筋...决定下次黎就happy hour,饮酒食蚝算。始终主食不是佢嘅主打。当然啦如果主食质素有提升,我觉得会有更多客人!希望餐厅可以改善下。
Encore左上次叫的炸薯角,大大份真系送酒一流
黑松露酱炸薯角
和牛粒就食唔到系和牛,亦都好多筋...
蚬意粉
和牛粒