2010-08-15 38 浏览
呢个陪住我大ge mall, 留下过无数足迹, 但每次想入去deli france食,都会比老豆赠一句, 过去隔离饮茶啦, 又坐得舒服又平又有人serve你......结果到今时今日只系食第2次行到个门口见倒个menu, 其实第一个感觉系------> 都ok贵平均都要$5x-6x一个set lunch, 仲要加一我地叫左: 火腰火鸡panini配意式salad($46) : set lunch有餐汤, 叫左杂菜汤, 正常味. 个panini系我好期待, 因为我系一个包痴 落单时waiter话要等15mins, 但等左成25倒先送到来. 味道系唔错, 但同系uk食倒个d真系天同地...... 同埋个lunch set都偏少. 黑椒猪柳炒扁意粉($55) : 都系set, 又系杂菜汤. 另加($12)叫左garlic bread. 呢个炒得几香口, 黑椒味重, 偏向hk style左d, 但我钟意XD个餐份量不过不失, 味道亦然, 价钱中上, 所以我只能比一个OK

结果到今时今日只系食第2次

平均都要$5x-6x一个set lunch, 仲要加一