餐厅: 海皇漁港
资讯:

2024-04-08 277 浏览
复活节啱啱完,理论上应该返返嚟香港,点知等位都系非常之快!今日嘅质素比上一次好,可能冇上次咁快上菜,不过食物质素比较精致,而且味道好咗!好似潮州粉𠮶个皮,虽然比较薄,但系冇上次咁硬,入面材料都好丰盛点解鲮鱼球原来而家得四粒大大的,如果有埋时菜鲮鱼球选择就好!而家咸菜猪肚再唔系用煲上了,变咗用个兜仔,份量比较少不过好好味,新鲜弹口呢个河粉大件夹抵食,鱼同埋蔬菜都好多件!三色椒份量,好充足叉烧包大大只好好味!包皮松软,又实在 阿爸好钟意做即刻食咗两只叉烧肠都好多瘦肉叉烧好啱我食!阿哥就最钟意XO酱炒萝卜糕,一上枱阿嫂都话咁大粒嘅🤣虾饺质素都好好,烟烟韧韧入面有大大粒虾不会捞咗好多猪油 真材实料服务方面都系要自助比较多😅因为自己斟水收碟仲快过揾人整体性价比高!
复活节啱啱完,理论上应该返返嚟香港,点知等位都系非常之快!
不过好好味,新鲜弹口

呢个河粉大件夹抵食,鱼同埋蔬菜都好多件!

三色椒份量,好充足
叉烧肠都好多瘦肉叉烧好啱我食!

阿哥就最钟意XO酱炒萝卜糕,一上枱阿嫂都话咁大粒嘅🤣

服务方面都系要自助比较多😅因为自己斟水收碟仲快过揾人

整体性价比高!