2022-04-02
本身谂住食牛杂,但系又惊街市餐厅嘅环境污糟,疫情关系都系改咗食其他!喺马鞍山呢头都冇乜特别嘢好食,记得三哥谭仔坐得几舒服,几好味,所以就一心谂住嚟食过桥米线🍜嚟到门口已经见到大概10个人等紧,有啲可能外卖有啲就糖食,但系估唔到我哋最后竟然要等40分钟!不过望入去,见到其实啲枱同埋座位到唔多,因为本身已经安排枱与枱之间好宽阔嘅三哥谭仔,喺疫情之下更加宽躺!两人座位嘅话,佢而家只会安排一台人坐两位客,如果搭枱嘅话,只系会有一位搭一位我反而宁愿等多一阵但系咁样会舒服啲,又安全卫生啲!谂咗一阵要麻辣定系算啦,都系食佢嘅麻辣!原来呢度冇九小辣,10小之后就要系五少辣或者中辣平时食开10小辣就OK, 但系今次想挑战下过瘾下,因为超级耐冇出街食所以就叫咗5小辣最后食到调味充满感觉,麻又辣好过瘾而且其实佢都几足料!只系觉得最好味嘅猪膶得三小片太少!因为佢一片都真系非常之细粒整体而言,环境满分!服务就因为人手好少,所以就会效率超级抵… 呢个系其中一个原因令到等枱要耐啲。如果你系唔赶时间有限嘅话就OK嘅~
最后食到调味充满感觉,麻又辣好过瘾