2020-07-15 488 浏览
一入到去,要搭枱都算,不过无隔板,我等对面既人食完我先叫野食叫左个猪排芝士捞丁,包奄列同埋多士奄列同多士好快就到左,普通质素,多士都算脆,奄列好油然后等左半个钟,个捞丁都仲未黎,问个店员系咪漏单,佢第一句同我讲what’s up?咩事而家,同你好熟?同佢讲漏单,佢竟然同我讲猪排即叫即煎,唔帮我追单。过多5分钟,真系火都黎,叫另一个店员黎,终于肯同我追,话3分钟即上,哩个高大店员礼貌就好啲,识讲唔好意思。猪排系新鲜煎,但味道唔特别,说不上秘制。芝士味好甜,汁唔够,捞唔到成个面煎块猪排要半个钟有多?咩猪排咁巴闭?仲要当时餐厅得几台客。餐厅要做好店员培训,唔系黄店就会有生意。服务差真系死罪,何况食物真系一般?顺带一提,餐厅冷气唔够,长期头顶开住劲多大风扇顶住,啲食物极速冻,个人都未凉最后埋单58蚊,食到一肚气真系唔抵

叫左个猪排芝士捞丁,包奄列同埋多士

奄列同多士好快就到左,普通质素,多士都算脆,奄列好油

最后埋单58蚊,食到一肚气真系唔抵

2020-07-15