2024-04-22 401 浏览
入园就千万唔好用外面既标准去比较,除非你坚持唔系园内食,否则只会令自己每次食都好唔满意。平心而论火箭餐厅算系园内有得坐既餐厅当中不错既选择首先佢有室内位,唔系每间迪士尼餐厅都有室内位架....系几间快餐入面,佢定价仲系平少少,而且餐纸同杯又叫做有少少特色,系marvels黎讲番今日食既炸鸡篮,佢既炸鸡系同老麦既炸鸡劲似同样既炸法,入面系保持到肉嫩多汁,不过佢调味就似乎相对淡少少薯条都系中粗薯,炸得干身唔油腻,外脆内软糯,今日既薯条系唔错(睇运气,唔系每次都咁热同脆)同样系调味相对淡呢个我觉得系迪士尼餐厅通病,唔知系咪特登既呢,因为小朋友多?汽水够冻有汽,唔好以为系废话,因为真系好多餐厅汽水机出既汽水系唔够汽,或者一早准备定好多杯,放到冇晒汽,特别系某炸鸡连锁炸鸡餐会附手套,都算系几方便
平心而论火箭餐厅算系园内有得坐既餐厅当中不错既选择

首先佢有室内位,唔系每间迪士尼餐厅都有室内位架....

讲番今日食既炸鸡篮,佢既炸鸡系同老麦既炸鸡劲似

同样系调味相对淡

炸鸡餐会附手套,都算系几方便