2021-08-13
·乔木🍱简约木系店元朗日式家庭料理😙🧡🧡🧡🧡🧡~~~~~~~~·全日定食🍱餐牌都有话俾客人知系即叫即做,制作需时,请耐心等待😌😌嗌完野食已经有枝豆俾客人食住等👍🏽😋😋*定食有好多野食,成个餐盘都系食物😆😆😋😋😋*有迷你乌冬、沙律🥗、黑松露小贝柱茶蒸碗、渍物(淮山渍)、三点前菜、油扬地鸡味噌汤、白饭🍚同自家制甜品,甜品会后上😌丰富到不得了😆😆😆😋😋😋*其中特别想讲黑松露小贝柱茶蒸碗同甜品,茶蒸碗好重好香黑松露味,而且真系有细细粒小元贝仔😍😋😋甜品就系黑芝麻奶冻,又有惊喜劲好味😆😆奶冻劲香黑芝麻味同奶味,做得好香好滑😋😋😋💯💯💯·1️⃣盐烧日本产鲭鱼($168)*鲭鱼皮脆内Juicy😋😋好香鱼油味,鱼质嫩滑,沾埋啲酱汁,有另类既可口🤤🤤🤤(score: 5/5)·2️⃣盐烧厚切牛舌($158)*牛舌样貌劲吸引,一旧旧堆起黎😍😍😍侧边碟边有青色嘅类似芥末酱,点牛舌食食落好似冇咁肥腻,因为牛舌一入口系好腍同会爆油出黎😂😂💦小编未食过咁样既牛舌😮💨😮💨😮💨估佢唔到,口味上可能要见仁见智,味道同质感上好爆,但小编觉得太油腻😂🙈(score: 4/5)•其他:*店铺位置偏离大街,比较静,但晚饭时段都有
乔木🍱
简约木系店
元朗日式家庭料理😙
🧡🧡🧡🧡🧡
~~~~~~~~
全日定食🍱
餐牌都有话俾客人知系即叫即做,制作需时,请耐心等待😌😌
嗌完野食已经有枝豆俾客人食住等👍🏽😋😋
*定食有好多野食,成个餐盘都系食物😆😆😋😋😋
1️⃣盐烧日本产鲭鱼($168)
(score: 5/5)
2️⃣盐烧厚切牛舌($158)
(score: 4/5)
其他:
*店铺位置偏离大街,比较静,但晚饭时段都有好多人黎食饭同等候,都系值得一试既小店👍🏽👍🏽
评分👑
卖相:✨✨✨✨✨
味道:👅👅👅👅
价钱:💰💰💰💰💰
推介:⭐️⭐️⭐⭐
(5分满分)
~~~~~~~~~~