2020-02-19 1426 浏览
其实经过呢间店很多次,早2晚行过去想一试,点知啲员工在店内唯一张枱上排排坐倾计,店外无开枱,行过去都无人理,无所谓啦,咁咪唔食啰。今晚再行过,见到有一枱客,所以再行过去问有冇位,店员很快就帮我开多一张枱坐底,比点菜纸我下单,分别有(本人有些懒惰,没有分开一串串咁影🤪😝😛😬😂😅😅)烧牛舌($18 /2粒)食左2串,其中一串过火韧晒,鸡中亦($18/2只)滑牛肉($18/3件),翠肉瓜($12/2块),娃娃菜($12/3片)食串烧当然唔少得就系配啤酒啦蓝妹生啤($68/ half pint)嘢食本身味度尚算ok, 都系果句~孜然粉太多,都唔系一件好事。另啤酒呢个必须品,$68half pint,本人觉得有点儿贵(黄埔区呢常呢个价钱系 1 pint),点菜纸上无写明size,所以黎到先知系细柸。🙄🙄🙄价钱方面,从点菜纸上睇到,的而且确唔系贵,但出到黎有份量就......显贵啦(本人觉得),不过,无问题,要试过先知。价钱呢家嘢,平定贵,见仁见智啦!🤑🤑🤑P.S. 服务方面楼面店员有礼,但烧串烧果位就间唔中听到佢大声讲粗口,坚 无拘无束, 放荡自我, 不被服务业嘅枷锁 所牵制 🤪🤪🤣🤣
其实经过呢间店很多次,

食串烧当然唔少得就系配啤酒啦
蓝妹生啤($68/ half pint)

• 烧牛舌