2021-05-26
平时行过都完全无念住要入去试下,今次因为穆斯林既朋友介绍,就买左外卖试下。尼间餐厅最出名系食羊肉,但因为时间关系我地就无试啦。但友人食过就觉得都好推介,羊肉肥瘦适中,好软念,羊味好香。中意食羊既朋友可以去试下~🍜新疆拌面 $60佢似系烩面, 酸酸甜甜既番茄汁煮面,每一条面都好挂汁,面质弹牙。配菜都算丰富,有椰菜,彩椒,木耳,洋葱,同羊肉片。羊肉片嫩滑,羊味都浓郁,推介推介😋😋UMAI:7/10 🍛羊肉丸子饭 $60同样都系用酸酸甜甜既番茄汁烩饭,饭口感唔错,每粒饭都有汁包住。配菜除左羊肉片之外其他都一样。羊肉片就转左系羊肉丸子,羊肉丸子食落粉多过羊肉,口感麻麻地,但羊味就真系好重既😋😋UMAI:6.5/10如果比我拣我会羊肉丸子饭转羊肉片另外餐厅环境都好令,好有feel, 除左可以坐餐厅入面,仲可以左系餐厅门前既小花园,chill 下~🌟整体CP值:7/10 环境同羊肉加分加分~
🍜新疆拌面 $60
😋😋UMAI:7/10
🍛羊肉丸子饭 $60
😋😋UMAI:6.5/10
如果比我拣我会羊肉丸子饭转羊肉片
🌟整体CP值:7/10 环境同羊肉加分加分~