2021-03-16 1743 浏览
朋友好钟意食burger 所以一直好想试呢间米芝莲嘅burger餐厅~ 今日同佢系尖沙嘴shopping完 终于有机会黎试😍朋友叫左double happiness ($180) 而我就叫The Classic ($120) 加左个Butchers Fries (+$10) 啲食物一黎到 个对比真系令到我个burger好细😂😂咁我讲下我个burger啦 呢个包系有干式熟成牛肉汉堡、枫糖烟肉、番茄、酸瓜同用左秘制酱汁✨✨ 个人觉得个beef patty有啲令我失望🤭 首先偏干唔juicy 然后又系well done🙁 真系麻麻地 不过烟肉唔错🥰 烧到脆卜卜味道同成个包都好夹 令个口感同层次都丰富左👍🏼 秘制酱汁都唔错 份量都好多 一切个包啲酱会涌出黎😂 令个汉堡整体无咁干~总括而言 我觉得性价比偏低 呢个价钱可以有更好嘅选择😢

总括而言 我觉得性价比偏低 呢个价钱可以有更好嘅选择😢