唐閣

T'ang Court
餐厅: 唐閣
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2022-02-10 3715 浏览
依排唔知行梗啲咩运同我高太住亲酒店都有啲阻滞唔系订左间房先话间酒店撘棚,再唔系就自已唔知咩掩眼甘订错日子今日仲搞笑,check in 之后前台职员哥哥话我听政府突发要做电力测试,夜晚十一点半后停电好彩冷气同热水不受影响今日订左酒店package,疫情期间一试米芝莲唐阁既inroom dinning 之前lunch 试过距地啲lunch set 几唔错今晚同我爱呷醋既高太再试下先菜单上都系一啲唔太耀眼既菜式Package 野要求唔太高,但求疫情期间唔好再对住啲外卖盒,心灵上已经有一点安慰酒店服务员哥哥会连埋张餐枱推入黎虽然都系一次过上晒所有菜色,但全部都系热辣辣既揾反一点点堂食既感觉花胶瑶柱羹唔系好食到花胶,调味上已经落左啲胡椒粉,不浓不腻砵酒酿焗班球依个系成晚焦点,班球够滑,连个伴碟既西兰花都美味贵妃香酥骨依个真系要即炸即食最好食,要送到上黎整一轮先可以食,真系有少少浪费,但其实上到黎都唔错,不过炸野错失左食既时机,入口就有少少油腻大致上所有野都几ok既疫情下,依个晚餐系依排最好架啦
依排唔知行梗啲咩运
同我高太住亲酒店都有啲阻滞
好彩冷气同热水不受影响

之前lunch 试过距地啲lunch set 几唔错
今晚同我爱呷醋既高太再试下先

菜单上都系一啲唔太耀眼既菜式

酒店服务员哥哥会连埋张餐枱推入黎

虽然都系一次过上晒所有菜色,但全部都系热辣辣既
揾反一点点堂食既感觉

花胶瑶柱羹
唔系好食到花胶,调味上已经落左啲胡椒粉,不浓不腻

砵酒酿焗班球
依个系成晚焦点,班球够滑,连个伴碟既西兰花都美味

贵妃香酥骨

大致上所有野都几ok既
疫情下,依个晚餐系依排最好架啦