2022-12-16 147 浏览
今日同2位闺蜜去左依排人气no.1+好难book嘅JAJA 💖佢位于香港艺术中心 距离湾仔mtr都有一段距离 我地一入门口已经觉得好fancy 好少女 全间餐厅都系粉红色 💓一眼望落去餐厅有好多打卡位 已经心心眼😍食物方面我地叫左一个Tea Set $288 (2 person) + 寿司拼盘(12件) 😋Tea set 有三款咸点:💛意式蕃茄多士💛提生糙米寿司💛牛油果慕斯车厘茄挞 (特别推介, 配搭好新鲜) ⭐️谢谢闺蜜同我哋补祝生日🎂四款甜点:💛英式松饼(原味/ 绿茶/ 红菜头 / 朱古力) (4种颜💛色好靓 味道亦唔差)💛奇亚籽布丁 (好健康既配搭)💛热情果慕斯榛子酥饼💛绿茶蛋白霜配鲜果朱古力忌廉 💛芝士蛋糕条 💛寿司拼盘(12件)系12件好靓嘅寿司 分别系 辣菠萝蜜卷 照烧茄子卷 金针菇黑松露脆卷 味道亦高素 素食都可以整到咁精致☺️

Tea set 有三款咸点:
💛意式蕃茄多士
💛提生糙米寿司
💛牛油果慕斯车厘茄挞 (特别推介, 配搭好新鲜)

⭐️谢谢闺蜜同我哋补祝生日🎂

四款甜点:
💛奇亚籽布丁 (好健康既配搭)
💛热情果慕斯榛子酥饼
💛绿茶蛋白霜配鲜果朱古力忌廉
💛芝士蛋糕条

💛寿司拼盘(12件)
2022-04-16