2009-12-18
哩日去左一间冇乜人既铺头, 冇人等位, 而且望入去都冇乜人咁, 环境有点黑, 好似冇开灯咁. 睇落都几颓一个午餐$25. 送一碗汤. 睇价钱黎讲都唔系哩区入面最颓.睇左餐牌一阵都系叫一个最颓既茄汁鸡扒火腿饭汤系薯仔蕃茄猪肉, exactly 系我阿妈成日煲o个d, 但味道就比较酸.都比左几多渣我, 证明左几多料, 同埋都冇味精. 但系我唔食渣既...鸡扒火腿饭, d 汁都唔系茄汁. 系蒜蓉汁, 仲见到一点点既蒜蓉, 食落亦都好香.不过只汁既色就有点暗淡. 有d 住家feel, 就好似屋企想煮到好似出面茶餐厅既水准同卖相, 但调极个味同色都唔似咁. 但都系快餐店既萤光汁既色会较为吸引.鸡扒煎得唔够香. 印象中好似食唔到鸡皮.的确系一个超颓既饭, 颓到d 味普通到食完就算. 冇乜讨论价值.差一杯野饮就成为城中颓饭之冠
睇左餐牌一阵都系叫一个最颓既茄汁鸡扒火腿饭
鸡扒煎得唔够香. 印象中好似食唔到鸡皮.
差一杯野饮就成为城中颓饭之冠