餐厅: 泰皇閣泰國菜館
资讯:

2019-10-03 99 浏览
好耐无黎泰皇阁喇!老板,侍应仲认得我,好记性,抵赞!而且各方面质素都进步左!卖相好精致!份量好足够!所以泰皇阁深得我心!系九龙城泰国菜首选。同老公两个人食,叫左三个𩠌。1)海鲜粉丝沙律粉丝够软身,索左D海鲜酸辣汁,正!材料丰富,食完呢个都有D饱2)明炉青柠盲𫚧未见过D青柠片摆得咁靓!仲送埋一碗汤,足料,好香青柠味,盲𫚧肉质比乌头滑,抵食3)招牌炒饭呢个招牌炒饭,加左海鲜材料炒,唔辣,大虾爽脆。重点系粒蕃茄仔,好有心思,无人想系食肆见到老鼠,除左呢只,好仔细、好刀功
同老公两个人食,叫左三个𩠌。
1)海鲜粉丝沙律
海鲜粉丝沙律
2)明炉青柠盲𫚧
明炉青柠盲𫚧

3)招牌炒饭
呢个招牌炒饭,加左海鲜材料炒,唔辣,大虾爽脆。

海鲜粉丝沙律
明炉青柠盲𫚧