2011-06-18 23 浏览
因为这间店是临时转场才决定去的,所以要坐室外,为免等到唔知几点先有得食,所以室外都无所谓,加上晚上天气唔算太热,所以都ok﹗芝麻羊肉卷:好多涵﹑有肉汁﹑外皮松化,好味﹗手抓羊肉:waiter哥哥推介的,啖啖肉好好味,可点醋或汤汁,本人喜欢点醋多d,而且汤点完都无咩分别,但都系好好味﹗串烧牛:唔会干晒,仲系分件上,share食非常好,点埋新彊调味粉,好好味﹗羊肉手抓面:羊肉味无咩,有点似干炒牛肉,不过都几好味,面身好弹牙﹗马肠酿饼:马肉肠无咩特别,唔讲都真系唔知用马肉整,个味同个饼身都好似pizza,不过d料唔会整到干晒,都可以一试﹗室外环境灯光不足,睇menu好辛苦,同埋睇清楚个肚皮舞show,好咗室外唔会分时段,不过下次去的话会book室内,因为感觉上气氛好好多,同埋室外有好多人食烟,好在个帐篷设计都几好,空气都几流通,唔系好闻到二手烟味﹗下次有庆祝活动可以再去^^

芝麻羊肉卷:好多涵﹑有肉汁﹑外皮松化,好味﹗

下次有庆祝活动可以再去^^

2011-06-17