2018-02-26 1958 浏览
喺忙碌既working day,去左人少少既太古城中心行下街~经过市川呢间餐厅见到经理极力推销我地入去食 见又有d人气 就入左去歇一歇脚😌喺睇野食途中,经理都有催我地落单😹真系有点儿.........好啦最后我地叫左特上寿司拼盘🍣🍱不过不失啦! 刺身算新鲜既 由于我地2个人食,所以叫左细果个拼盘 希望可以试多d野食😆我最有好感既系中间果个剑鱼腩(white tuna) 佢疑似拖罗既鱼(唔肯定系咪) 真系入口即溶😋好正好特别呀但口感💓👍🏻其余既寿司味道不俗既 都好鲜甜 好新鲜🦐同埋份量都标准既👍🏻鹅肝多士🍣外脆内软,好香好正🤤再配番个多士可以话将鹅肝升华到另一个层次😹佢d油脂被多士吸左 好香脆😋最后羊架喇!👏🏻我本身都唔怕食羊既稣味既😌但我朋友就好怕稣味😹但佢话呢个可以接受 我觉得佢本身无话好多香料去腌到佢无羊味,反而系侧边既青色酱食到佢可以调下味之余减去左羊味既👍🏻酸酸甜甜咁 似果jam既味💓👍🏻总括而言,佢食物既quality几好👍🏻价钱同附近餐厅都差唔远既 想试日本野既吃货们不妨试试😋👏🏻
好啦最后我地叫左
特上寿司拼盘

特上寿司拼盘🍣🍱
鹅肝多士

鹅肝多士🍣
外脆内软,好香好正🤤
再配番个多士可以话将鹅肝升华到另一个层次😹
佢d油脂被多士吸左 好香脆😋