2021-02-25
💛团购外卖二人套餐D💰$145+10(团购运费)1️⃣鸭肾菜干猪骨粥其实一直都唔系特别钟意食粥~因为成日觉得粥好淡🥺如果唔系病咗都唔会食🤣但见到佢个餐牌又有啲想食😂好彩冇令我失望🥰好够味既粥🥳配料非常之多🤩细细碗粥入边鸭肾都有成四至五旧☺️啖啖都有菜干🥰猪骨都有成大嚿🥸但朋友就话觉得稀左d~我自己就觉得岩岩好😋推荐程度:🔆🔆🔆🔆(5个🔆为满分;🔅系半分)2️⃣狗仔粉同样超级多配料嘅狗仔粉😋好多片菇🤓虾米鸡丝同样好多🤣但唔知系咪放耐嘅关系都系有少少稀😣但佢个味系好食的😋好浓好惹味呢ʕ •ᴥ•ʔ推荐程度:🔆🔆🔆🔆(5个🔆为满分;🔅系半分)3️⃣XO酱炒米呢个真系超级推介🎊炒得好干身但系又唔系𠮶种干到会哽死嘅干(唔知有冇人明🙂我同朋友讲佢返我白眼唔知我讲乜嘢😂)而且佢个XO酱超级好味😍好味到我食咗大半盒😚推荐程度:🔆🔆🔆🔆🔆(5个🔆为满分;🔅系半分)4️⃣蒜香麻辣鸡翼冇谂过呢个会咁辣🤥但佢系𠮶啲辣得黎唔会话好辛苦𠮶只啦😂系好食既~鸡翼偏林身~可能因为浸耐左~但同时都因为咁样好入味😚推荐程度:🔆🔆🔆🔆(5个🔆为满分;🔅系半分)5️⃣椰汁紫米露紫米露普普通通~足料嘅~每啖都系紫米😆推荐程度:🔆🔆🔆🔅(5个🔆为满分;🔅
💰$145+10(团购运费)
1️⃣鸭肾菜干猪骨粥
6️⃣咋喳
同样可能因为外卖偏向稀身🙈但一半水一半料都几好味🥳
推荐程度:🔆🔆🔆🔅
(5个🔆为满分;🔅系半分)
🌟佢既野食比较稀~我谂可能关外卖事~始终由佐敦嚟到我个区都一段长时间🤥但整体来讲味道真系几好🥰‼️‼️‼️