来到airside,唔想又去返food court食野,仲有咩选择?始终都系日本嘢食最吸引,如果由呢个角度出发,咁就有一间吉列牛可以推介和牛忌廉肉饼.二味牛御膳$168作为第一次食饭嘅顾客,梗系要试吓佢成个餐牌最抵食𠮶款先,咁就肯定系呢款啦日本椰菜同埋面豉汤都系可以无限添加,仲跟埋一碗饭俾你肉饼大大份,先唔好理佢系咪和牛,望到都已经觉得食得饱,加埋佢嘅吉列翼板牛都好出色,虽然红肉比例都占大部份,但系好易咬,又唔会有牛筋摄牙牛舌御膳$208呢个餐我会比100分,完全冇得挑剔,明明系厚切吉列牛舌,以为会好韧,但点知每一啖都系一咬就开,超级松软,系少数厚切牛切唔会中伏嘅餐厅!欣赏!西冷牛$68最后再单点左个西冷食,相对之下西湾反而算系最大众化嘅味道,保守派可以选择呢款稳定输出嘅牛调味料都会提供,想食咩口味都冇问题

和牛忌廉肉饼.二味牛御膳$168

日本椰菜同埋面豉汤都系可以无限添加,仲跟埋一碗饭俾你

牛舌御膳$208

西冷牛$68

调味料都会提供,想食咩口味都冇问题
2024-11-27
  • 吉列牛