去过红磡咁多次,一直都冇发现到呢间老字号,路过俾我见到,个招牌咁旧,一定有啲料到😼老板好好笑容,见我听紧电话,叫我慢慢谂唔使急。佢问我系咪第一次嚟,有听过但未食过,我话系啊,见佢真系劲nice,同街坊好熟有倾有讲。所有鸡蛋仔,班戟即叫即整,热辣辣㗎!🍴芒果班戟 $19芒果超多,老板好大方,话要俾多芒果先好食!班戟上面搽咗啲酸忌廉,入口班戟皮厚实,芒果超甜,老板话系每日新鲜切,加埋酸酸哋嘅忌廉,好开胃,好好食😋CP值高🍴朱古力鸡蛋仔 $19外脆内软,超浓朱古力味🍫,少少似蛋糕口感,但入面系湿润嘅,唔会好干身,好好食😋🍴原味鸡蛋仔 $14外脆内软,有蛋香,食到蛋嘅原味,都系少少似蛋糕口感,但入面系湿润嘅,唔会好干身,好好食😋推荐指数: 10/10老板笑容好好,态度亲切有礼,会同你倾偈,好有人情味,我话拎走食,佢话趁热食好食啊,夹一粒俾我食,好热情。觉得佢做生意唔系净为钱,系对自己整嘅鸡蛋仔有热诚,当啲客系街坊朋友,十几蚊食个鸡蛋仔,除咗系足料抵食好食,系食份人情味。

🍴芒果班戟 $19
芒果超多,老板好大方,话要俾多芒果先好食!

🍴朱古力鸡蛋仔 $19

🍴原味鸡蛋仔 $14