2023-01-29 1466 浏览
◾️◾️◾️✨红磡超嫩滑海南鸡饭✨◾️◾️◾️惹味抵食 性价比高👍👍#mayfoodie_hunghom ◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️身为红土街坊嘅我,呢间外卖店已经食过无数次😋而每一次都觉得幸福感美满✨❤️只因为非常平价亲民, 性价比高👍所以好想为佢写返篇食评❤️◾️◾️◾️◾️◾️[ 环境方面 ] ◾️◾️◾️◾️◾️呢间系一间位于红磡转角街口嘅一间餐厅由于舖位比较细, 所以只能够做外卖生意🙈但都吸引唔少附近嘅街坊,同埋附近一带返工嘅OL黎买外卖😋◾️◾️◾️◾️◾️ [ 食物方面 ] ◾️◾️◾️◾️◾️✨特色椰香海南鸡饭✨👉Rating:8 out of 10我有个特别嘅习惯🤣就系如果有啲菜式我系叫开既,我每一次都净系嗌返𠮶只菜式🤣#可唔可以话叫非常长情😂呢一碟海南鸡饭性价比非常高😋😋鸡嘅肉质非常嫩滑 配合酱汁下, 咬落去有幸福感✨而饭嘅份量可以调整, 可以选择多饭🍚除餐更附送餐汤, 同埋沙律不过我自己帮衬过咁多次,发现咗个情况🙈就系鸡同埋饭嘅份量 系会随着老板娘嘅心情有变化🤣🤣咁希望我之后每一次帮衬老板娘嘅心情都会好好😂◾️◾️◾️◾️◾️[ Information ] ◾️◾️◾️◾️◾️📍 可可猪椰香海南鸡专门店 (红磡)📍红磡马头围道116-118号富
◾️◾️◾️✨红磡超嫩滑海南鸡饭✨◾️◾️◾️

惹味抵食 性价比高👍👍

#mayfoodie_hunghom

◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️

身为红土街坊嘅我,
呢间外卖店已经食过无数次😋
而每一次都觉得幸福感美满✨❤️
只因为非常平价亲民, 性价比高👍
所以好想为佢写返篇食评❤️

◾️◾️◾️◾️◾️[ 环境方面 ] ◾️◾️◾️◾️◾️

呢间系一间位于红磡转角街口嘅一间餐厅
由于舖位比较细, 所以只能够做外卖生意🙈
但都吸引唔少附近嘅街坊,
同埋附近一带返工嘅OL黎买外卖😋

✨特色椰香海南鸡饭✨

👉Rating:8 out of 10

我有个特别嘅习惯🤣
就系如果有啲菜式我系叫开既,
我每一次都净系嗌返𠮶只菜式🤣
#可唔可以话叫非常长情😂

呢一碟海南鸡饭性价比非常高😋😋
鸡嘅肉质非常嫩滑
配合酱汁下, 咬落去有幸福感✨

而饭嘅份量可以调整,
可以选择多饭🍚
除餐更附送餐汤, 同埋沙律

不过我自己帮衬过咁多次,发现咗个情况🙈
就系鸡同埋饭嘅份量 系会随着老板娘嘅心情有变化🤣🤣
咁希望我之后每一次帮衬老板娘嘅心情都会好好😂

📍 可可猪椰香海南鸡专门店 (红磡)
📍红磡马头围道116-118号富商业大厦地下D号舖