2022-06-18 618 浏览
呢几年素食餐厅越开越多,食素食都可以有好多选择😆 南丫岛餐厅选择唔算多,而👧🏻觉得呢间素食可以一试❣️pizzaPizza 可以自己拣sauce 同topping,有十款可以拣,选择都几多,呢次就拣左蘑菇、粟米同素火腿😆 整体味道唔错,pizza 饼底好脆👍 蘑菇同粟米嘅配搭好多汁,唔会话好dry,由于系素食嘅关系,成个pizza唔会好油腻,👧🏻个人就几钟意👍❣️意式焗野菜千层面烟烟靭靭嘅千层面入面夹住好多唔同嘅蔬菜,芝士好拉丝😆😆 千层面配有蕃茄酱,搭埋沙律一齐食,口感同层次都几丰富😆❣️南瓜汤呢个南瓜汤好神奇,入面唔系得南瓜,仲有薯仔碎同蘑菇碎,好好饮!睇得出厨师嘅用心👍📌服务同人情味浓厚👍👍👍👍

❣️pizza

❣️意式焗野菜千层面