呢间餐厅🍴相信大家都唔陌生😎 个名都好有意思,既有传统既日本野食风味,摆盘同配搭同时有创意同新鲜感,味道唔错之余摆盘仲好靓tim🤤 所以呢间小编都帮衬左几多次,今次就拣啲唔同既野食写比大家参考~ 呢间既装修继续行简约既木系风格🪵,感觉舒服宁静😌,系传统既日式风格~(5 😍 系满分,🤩系半分)富士山 🗻 - $98 (好味指数:😍😍😍😍🤩)之所以叫做富士山🗻系因为啲料堆到成座山⛰️咁高🤩 一样有好多料,包括有蟹柳🦀️、鳗鱼、牛油果🥑同脆片,有超多既蟹柳🦀️,软腍绵密又鲜甜,配埋蛋黄酱🟡就更加惹味同凸显左个鲜味,仲有啲焦香,真系绝配👍🏻 入面既鳗鱼食落唔觉有骨🦴,肉质几嫩滑,甜甜啲烧得几香口~ 仲有清新creamy既牛油果🥑可以解腻,配埋香脆既薯片碎,感觉满足😌超级龙卷风🌪️ - $98 (好味指数:😍😍😍😍🤩)个龙卷风🌪️既size真系超级大😍 亦都有好多料,好似用紧巨无霸既形式上枱😂 入面包括有鳗鱼、海老🦐、芝士🧀️、青瓜🥒、脆片,无谂过鳗鱼同炸虾🍤都几夹~ 鳗鱼食落嫩滑,甜甜啲烧得几香口~ 而炸虾🍤金黄香脆,鲜甜弹牙~ 里面有带咸香又creamy既芝士🧀️,表面仲有啲惹味既烧汁,同埋碎碎地既薯片

(5 😍 系满分,🤩系半分)
富士山

富士山 🗻 - $98 (好味指数:😍😍😍😍🤩)
超级龙卷风

超级龙卷风🌪️ - $98 (好味指数:😍😍😍😍🤩)个龙卷风🌪️既size真系超级大😍 亦都有好多料,好似用紧巨无霸既形式上枱😂 入面包括有鳗鱼、海老🦐、芝士🧀️、青瓜🥒、脆片,无谂过鳗鱼同炸虾🍤都几夹~ 鳗鱼食落嫩滑,甜甜啲烧得几香口~ 而炸虾🍤金黄香脆,鲜甜弹牙~ 里面有带咸香又creamy既芝士🧀️,表面仲有啲惹味既烧汁,同埋碎碎地既薯片咁,更加有层次~
日式麻酱豆腐沙律

日式麻酱豆腐沙律 ⚪️🥗 - $88 (好味指数:😍😍😍😍🤩)
我一向都好钟意食芝麻酱⚪️,酸酸甜甜,开胃又香口🤤,配埋冻冰冰又细嫩既豆腐、脆卜卜既蟹籽🟠、鲜香四溢既三文鱼籽🟠、爽甜既番茄仔🍅同埋清新爽脆既沙律菜🥗,够晒refreshing,用黎做前菜几好~

盐烧白鳝🧂🔥🐟 - $38 (好味指数:😍😍😍🤩)
皮脆肉嫩又鲜味,表皮烧完之后脆卜卜,仲有啲油香,肥美肉厚,肉质细嫩,不过略嫌有啲多骨🦴,食既时候要小心啲

宫崎味盐牛舌串 🔥🐮👅 - $32 (好味指数:😍😍😍😍🤩)
肉质够厚,弹牙爽脆又唔会韧,有几香既油脂味,够juicy 又有几香浓既牛味🐮唔会臊~ 用盐🧂调味就更加原汁原味,有埋淡淡既焦香几香口

好味指数:😍😍😍😍🤩
推介指数:😍😍😍😍🤩