2024-02-26 73 浏览
🙈好耐好耐都无去打边炉啦,最近忙到死,阿爸话要打边炉,咁我地全家人一齐陪佢啦,佢就话以前去开既都食到好厌,所以我就带左佢去一间听闻口啤好既餐厅,☺️呢度又大又舒服,入到去成个感觉都好放松,阿爸就咩都唔理,最紧要好食,今次无失望啦,算系做到野☺️😀鲍鱼花胶鸡汤我地打边炉有几个汤底可以择,全部都系阿爸话晒事,阿爸真识食,叫左一个鲍鱼花胶鸡汤,成只鸡系中间,汤底又好有鸡香,鸡味十足,仲有佢至爱既鲍鱼,鲍鱼就更加唔洗讲,系鸡汤里面浸晒,一定好食🥸😀白鳝片呢度除左汤底之外仲有好多配菜,呢个白鳝片好通透,肉质好新鲜,呢个汤底放乜都咁好食🤩😀广岛刺身蚝见到有蚝就一定走唔甩,呢度既蚝新鲜度爆灯,仲要粒粒都咁大只,广岛蚝世一,只会食广岛蚝☺️😀自家制蜂巢豆腐呢个豆腐真系好好食,有好清既豆腐味,不过佢个好处系可以一齐饮埋d汤,仲好有口感😄
😀鲍鱼花胶鸡汤
😀白鳝片