2024-03-09
话说琴晚专登放工出尖沙咀Adidas试衫,一落楼就谂食乜,一转右就见到有间日本风装修食店,咁啱有人入紧去 问咗9点半last order 即刻跟咗入去揾啲嘢落肚再等啲美国经济数据出炉😂一入去就不得了,原来系我最爱之一嘅沾面🤩 打开menu谂都唔洗谂就第一页嘅经典叉烧沾面 之后就乖乖睇电话等啲财经消息沾面上枱时撞正发布时间,所以影相时已经迟咗5~10分钟🫣 不过数据系紧要啲😂 热嘢食等到一阵嘅本身谂住求其入嚟 冇乜期望~ 点知!豚肉块微烧焦嘅味道 加埋油脂飘香 忍唔住食咗一块肉先之后,一夹面落去就feel到啲汤好浓 淍笪笪 系我中意嘅汤头❤️🔥食落时重热热地 面质弹牙带啲烟韧 坑纹面条挂汤能力绝对无问题!豚骨汤底嘅浓郁 加上鱼介同秘制酱油嘅神配搭 摆落口就一阵阵咁攻陷我嘅味蕾😭 好耐冇食到厚实嘅汤底感觉啦食完先知原来九龙东都有分店!我会知想食沾面去边啦!
本身谂住求其入嚟 冇乜期望~ 点知!
豚肉块微烧焦嘅味道 加埋油脂飘香 忍唔住食咗一块肉先
食完先知原来九龙东都有分店!我会知想食沾面去边啦!