2015-09-04
2009 浏览
因小妹想食Pizza 加炸鸡, 最初好习惯咁谂住叫 "Pizza 克", 但套餐无炸鸡要散叫, 加加埋埋发现都唔平, 突然谂起呢间脆味批, 咁就一于试吓呢间啦。电话好快接通, 唔驶点等, 点餐时个姐姐又会提醒你要加钱既项目, 虽然唔系超有礼貌𠮶种但语气都好好。我接近12点打电话, 佢话要1点15分前送到, 其实我预咗要等一个钟, 所以都ok, 结果佢系1点钟送到。餐具得5只义, 可以加多把刀畀我哋切pizza会好啲啰, 无提供胶手套。我要咗个大胃B餐 加 芝士蘑菇焗薯蓉。蘑菇忌廉汤 - 有啲似罐头汤, 不过都几香几滑。Pizza - 我加$12要咗五十五十, 一边世外桃源, 一边千岛海鲜。Pizza 涵料好丰富, 芝士份量亦好足够, 胜过越唻越小涵料又无乜芝士既 "Pizza 克"。炸鸡 - 炸鸡好大件, 而且系我钟意既脆皮炸鸡, 外皮够脆之余, 鸡肉仲好滑同有汁, 4个女士一致认为好食过 "上校伯伯" 啲炸鸡, 但我个人认为有小小炸过火, 颜色黑咗啲, 而且调味方面做得未够, 淡咗啲, 要点啲茄汁会好味啲。吉列海鲜篮 - 黄金炸虾卷用既系细细条玻璃虾, 完全无虾味, bad。炸蟹钳
我要咗个大胃B餐 加 芝士蘑菇焗薯蓉。
蘑菇忌廉汤 - 有啲似罐头汤, 不过都几香几滑。
吉列海鲜篮 - 黄金炸虾卷用既系细细条玻璃虾, 完全无虾味, bad。炸蟹钳内只有鱼肉, 一啲蟹肉都无, bad bad。我无食到炸蚝, 但眼见无乜蚝肉······。虽然我对呢个海鲜篮无咩期望, 但都依然失望, 绝无下次。
芝士蘑菇焗薯蓉 - 已经太饱, 我无食到。