2025-01-15
天气冻❄️最好就系打边炉,吾想洗野附近食最方便,就去左“月卤”啦,原来餐厅打边炉,仲有鸡煲,小菜,台湾菜等等,非常多选择。我地叫左2人餐九宫格火锅,套餐有手切安格斯肥牛、美国肥牛、豚肉片,广岛蚝、海虾🦐、芝心丸、花枝丸、粟米🌽,娃娃菜、生菜、金菇、番茄🍅、鲜冬菇,自选粉面拣左少见既“王子面”,加送台湾珍珠奶茶类别2杯,价钱先$268都几抵食,仲有火锅套餐激赏$1优惠,我地拣左手切安格斯牛肉半份。食食下先知我地多左饺子🥟,细问之下原来餐厅自己包架,最尾仲叫左甜品收尾,全餐都好满足。📍月卤📌屯门大兴街1号大兴商场1楼L204号舖# 火锅 #晚餐 #小菜 #台湾菜 #屯门 #香港食好嘢 #屯门餐厅 #屯门食好嘢 #屯门必食 #屯门好去处 #屯门美食地图 #餐厅推介#假日好去处 #ilovefood #hkfood #美食推介 #美食日记 #hkkol #blogger #亲子好去处 #kol #亲子日常 #萌娃 #亲子 #全职妈妈 #育儿日记 #宝宝日记 #成长记录 #冻柠茶
📍月卤
📌屯门大兴街1号大兴商场1楼L204号舖