2021-05-06 53 浏览
韩正屋(荃湾)••••••••••••••••••••••••••••••✄( •8• )✄( •8• )✄( •8• )✄( •8• )••••••••••••••••••••••••••••••♥️餐点:•韩式无骨猪手(小)$78•韩式芝士蛋卷 $52•韩式炸鸡 $48•韩式泡菜煎饼 $38••••••••••••••••••••••••••••••♥️食评:好耐无食骨韩国菜啦!好挂住韩国料理嘅味道😿特别系猪手!系我喺韩国第一餐饭🤤🤤今次就试吓呢间嘅猪手、炸鸡等等!餐厅每样食物都唔算贵,大部分都只系几十蚊,果然系做街坊生意嘅小店☺️无骨猪手叫咗细嘅试吓!餐厅配埋泡菜、生菜同蒜头,好似食韩式烤肉咁🤣🤣泡菜煎饼热辣辣,三十几蚊算几平㖞!炸鸡四十几蚊就已经有五至六块~蛋卷入面嘅芝士拉到丝,上面配咗茄汁同芥末酱,唔钟意芥末酱嘅朋友要留意返啦!••••••••••••••••••••••••••••••♥️特色:呢间餐厅唔系荃湾嘅大街/大商场入面,个地点都未必个个识去!不过正正因为地区问题,食物一定平过系大商场/旺区!做街坊生意嚟讲都算唔错~~经过可以一试😄
韩正屋(荃湾)
♥️餐点: