2014-09-27
以女仆作主题,装修系几好,但地方真系太细。我地2点钟去到, 只有我地同另一情侣等,等左一阵就开门。女仆的服务不错,就系件白裙太污糟,当佢介绍野食时望住感觉有点那个。由于咸食比较少选择,所以我地点左all day breakfast 同洋梨朱古力班戟。仲有一热一冻既抺茶牛奶。唔知系咪因为人未返齐, 都要等左一段时间啲野食先黎, 但个时得我地2枱人。all day breakfast($85):卖相唔错, 条台湾肠比较好食,其他冇咩特别出色,D蛋冇咩味。洋梨朱古力班戟($65):啤梨都几清甜,两块热香饼上有厚厚既忌廉,上面仲有一旧朱古力雪糕......两块热香饼口感一般, 唔似新鲜做, 呢啲真系食一次就够。抺茶牛奶($47):佢啲野饮好多都60蚊, 真系几贵, 而呢杯47蚊既抺茶牛奶, Starbucks或pacific 平过佢又好饮过佢。都系个句,呢啲真系食一次就够。
我地2点钟去到, 只有我地同另一情侣等,等左一阵就开门。
仲有一热一冻既抺茶牛奶。
唔知系咪因为人未返齐, 都要等左一段时间啲野食先黎, 但个时得我地2枱人。 all day breakfast($85):卖相唔错, 条台湾肠比较好食,其他冇咩特别出色,D蛋冇咩味。 洋梨朱古力班戟($65):啤梨都几清甜,两块热香饼上有厚厚既忌廉,上面仲有一旧朱古力雪糕......两块热香饼口感一般, 唔似新鲜做, 呢啲真系食一次就够。
抺茶牛奶($47):佢啲野饮好多都60蚊, 真系几贵, 而呢杯47蚊既抺茶牛奶, Starbucks或pacific 平过佢又好饮过佢。 都系个句,呢啲真系食一次就够。
题外话/补充资料:
好似冇加一