2023-08-26
今日又到旺角食饭,无无聊聊就黎呢间试下,因为之前行过见到女人街有间咁靓嘅coffee shop都有啲想试入到黎,餐厅分开左右2边,左边店铺间隔比较大,亦系外面客人从透明玻璃可以望到有无位,我估系咁所以店员安排我地坐右边位置嘅墙边位,其实墙边唔系唔好,但唔好在于佢幅墙溶溶烂烂,真系觉得坐错位至于食物就好睇你拣得好唔好,我拣白汁波菜忌廉烟三文鱼意粉$83,意粉偏硬身几好食,但白汁真系唔掂,好淡又无味,真系嘥左碟意粉另外再叫白酒蚬肉意粉$83,呢个就好好食,意粉炒得好有味,啲蚬肉无沙新鲜,辣辣地仲几惹味黑松露酱薯条$53 ,薯条呈现出太多油,唔够干身,黑松露酱亦都唔香,完全唔吸引继续食.跟餐玫瑰花茶,好香好清甜,好好饮,饮完有Relax既感觉,玫瑰花重味唔觉太浓,呢个非常好餐汤都好好味,所以就觉得系到食野要睇彩数,同埋想坐个靓啲嘅位,真系要坚持出声,唔好嘥咗餐饭