2018-11-07
呢日同朋友即庆打边炉~大家都知道大xx一年四季都好多人去食架啦~何况而家凉凉地.. 当日打电话去问佐敦大xx分店话full booking...之后同行友人话食过呢间都唔错!但我又唔甘心㖞,系7点果时上到12楼问下有冇位啦~点知都系full 左😭😭😭😭😭Ok!! 咁就落楼下8楼试试佢!价钱系$158加一 ($174) 食2个半钟环境好大,店入面唔多人,所以我地2个人坐左张成8-10人枱,佢仲保证唔使搭枱😂😂😂end up又真系冇人搭枱😂😂😂一坐低就有侍应比左枝竹蔗茅根比待地!系咪觉得有似曾相识嘅感觉呢~🤭🤭🤭呢度既竹蔗茅根水几好,味道唔会太甜!好清新既感觉😬😬😬连配料既盛载器都咁似,正呢?手切牛真心唔错!唔系肥膏多过肉既😬😬但系第一轮要3碟佢地只系比一碟,第二轮要2碟又系比一碟😡😡 我觉得第一轮嘅时候就开始限制我地就有d嬲啰!呢碟牛又唔系大碟🙄🙄🙄🙄🙄次次要食都填𠮶张纸好唔环保姐!😡😡😡响铃,应该系按制你人数而比既~菜都几新鲜的! 今天比我感觉都真系几好喺呢度,但系佢哋可以改善下写单同埋实际出单嘅制度。牛𠮶个位我真系嬲嬲地啰😡😡
Ok!! 咁就落楼下8楼试试佢!
价钱系$158加一 ($174) 食2个半钟
一坐低就有 侍应比左枝竹蔗茅根比待地!系咪觉得有似曾相识嘅感觉呢~🤭🤭🤭
呢度既竹蔗茅根水几好,味道唔会太甜!好清新既感觉😬😬😬 连配料既盛载器都咁似,正呢?
手切牛真心唔错!唔系肥膏多过肉既😬😬
但系第一轮要3碟佢地只系比一碟,第二轮要2碟又系比一碟😡😡
我觉得第一轮嘅时候就开始限制我地就有d嬲啰!
呢碟牛又唔系大碟🙄🙄🙄🙄🙄
次次要食都填𠮶张纸好唔环保姐!😡😡😡 响铃,应该系按制你人数而比既~
菜都几新鲜的!
牛𠮶个位我真系嬲嬲地啰😡😡