2024-02-02 413 浏览
探索位于西营盘既一碗小面,一试错晒!够哂风味,仲有人情味噃。👍冇婊嘅地道菜式,就系让你食出真材实料既味道。店内有款花甲,香辣得嚟麻麻地,食一啖,似乎连心都麻哂;完全喺意料之外既好滋味!然后,食住个拼盘,有木耳脆弹牙,青瓜开胃爽口,搞到人一啲都停唔到口。跟住嗌个「面面俱到」,猪手同肥肠嘅配搭,舖满温暖,啖啖肉香,汤底更系浓郁到犯规🔥。食酸菜鱼肉面,清汤怡人,鱼肉鲜嫩滑口,一啖汤一啖面,心情都跟住满足起来。呢度既特饮,洛神花冰粉酸甜过瘾,解辣之余,简直系夏日清凉剂!🍹环境舒适,服务亲切有礼,即使唔系大店仔,但做既野食质素一流,觉得有港味又得西式既 fusion feel。睇完啲食物相,唔忍心唔分享出去!下次再带多啲朋友来,大伙儿一齐叹!💯