2024-01-16 1379 浏览
今次去咗间食评不错嘅餐厅,起头我拣咗墨西哥芝士薄脆,真系正到爆灯!食落嘅时候,啲芝士绵滑得滞,薄脆嘅口感又啱啱好,啲酱料配搭得宜,层次感丰富得嚟又唔会过于腻口。香辣蒜蓉白酒蚬肉意粉食落得意爽滑!一啖咬落去,蚬肉嘅鲜味同蒜香味凑埋一啲🌶️,真系劲够kick。意粉够弹性,吸晒啲汁,咔咔辣,正!千岛海鲜薄饼,饼皮脆到喳喳声,海鲜配搭新鲜,每一啖都食到海鲜嘅甜味,啱哂爱食海鲜嘅你我。最后嘅鸡肉蘑菇烩意大利饭,系实料实在,鸡肉嫩滑、蘑菇鲜香,烩饭嘅gravy甘香滋味十足,一口接一口,可谓饱足感满分!整体嚟讲,呢家餐厅确实惹味香口,啱晒闲时同三五知己share下食物嘅乐趣😋。