2020-06-06 1089 浏览
本身都有啲钟意试新嘢,加上佢又有discount,所以就决左同朋友黎共进晚餐☺️前菜嘅青口,主菜嘅意粉同牛扒都好正。个意粉真系每啖都系蟹肉,好满足之余又唔会油腻,真系惊喜!牛扒煎得岩岩好,有菜有薯仔,配菜分量都好多,好足料,不过挂住食唔记得咗影。最重要服务超好,单点都送甜品比我地,朱古力雪糕加蜜糖pancake,但系唔会太腻,plus两杯white wine,真心一流!重点系无论系一开始叫嘅red wine同后来送俾我哋嘅white wine,都体现左老板有认真去度过wine list,其实我净系想讲好饮😌因为个老板太nice,所以专登发食评黎支持下,应该好快会再带其他朋友帮试埋其他野食🙈

2020-06-03