2024-12-30 5288 浏览
一开始盘肉嚟都靓 啲牛都好食 鸡都好嫩滑第二转嚟既肉就无第一转咁好了 然后个牛油带子 我真系无野好讲我从来未食过一间烧肉既牛油带子系咁既样系咩玩法另外加左30蚊有饮品甜品 得三款茶包 几款咖啡 4款汽水 饮品唔吸引 甜品都唔好食然后算 想食其他 发觉佢qr code入面个menu同出面大餐牌包既野唔同有一堆野卖晒 都合理既但有一埋野直程系揾唔到 (例如清酒煮蚬、枝豆等)问番职员 职员话餐牌未更新我地问系出面餐牌无更新定qr code个餐牌无更新佢地话qr个餐牌无 都无得叫然后再问出面其他职员 佢地话出面menu系唔岩既 我地:咁你唔提供唔系应该遮左佢/删左佢?佢: 我地都有同老细讲过 但老细不为所动下?咩话? 你写出嚟有既野都最后系完全无架㖞 同呃人系无分别后来我地话会投诉去到就嚟食完既时候 有个唔知系老细/高层既女仔过嚟问我地系唔系想食清酒煮蚬 即刻整比我地话因为有啲野食要等师傅番工先有 以家师傅岩岩番工 所以就可以叫呢个解释十分牵强 亦同其他员工讲既野有出入你menu话要包既野 你一开门就应该要包到而唔会系师傅番工先会有 如果无都应该系qr code餐牌都有呢样野 最多写埋卖晒你q
一开始盘肉嚟都靓 啲牛都好食 鸡都好嫩滑
第二转嚟既肉就无第一转咁好了
然后个牛油带子 我真系无野好讲

我从来未食过一间烧肉既牛油带子系咁既样
系咩玩法

然后算 想食其他
发觉佢qr code入面个menu同出面大餐牌包既野唔同
有一堆野卖晒 都合理既
但有一埋野直程系揾唔到 (例如清酒煮蚬、枝豆等)
问番职员 职员话餐牌未更新
我地问
系出面餐牌无更新定qr code个餐牌无更新
佢地话qr个餐牌无 都无得叫
然后再问出面其他职员 佢地话出面menu系唔岩既
我地:咁你唔提供唔系应该遮左佢/删左佢?
佢: 我地都有同老细讲过 但老细不为所动

下?咩话? 你写出嚟有既野