2024-01-08 449 浏览
依家就同大家分享下我喺Cafe始祖品尝嘅体验,啱啱食完佢个欧陆早餐,滋味丰富得嚟又唔会太复杂。先讲佢𠮶炒蛋,滑嘟嘟嘅,同牛仔肠嘅咸香味咁渗透得刚刚好,多士脆卜卜,啖啖都夹带著轻轻既咬劲,实在够晒满足😋。至于蕃茄通粉,就真系鲜香惹味,每粒蕃茄爆开嘅汁液都搅拌得粉条更加出味。𠮶杯咖啡?啱啱好嘅苦涩,真系喝落去心情都爽朗晒!转个弯,我黎尝呢个菠菜汁龙脷柳意粉🍝啦,试吓新意思。青绿色嘅汁液吸收晒意大利粉嘅灵魂,啖啖都系菠菜嘅滋味,而且龙脷柳肉嘅肉质鲜嫩,香口得滞。至于肉酱焗薯😍,多汁芝士覆盖,一口咬落去就系温柔嘅甜蜜诱惑。最后,榛子咖啡一啱我心水,每一啜榛子香气四溢,真系想一路饮到天荒地老。总结,呢度嘅食物新鲜、美味又多元化,真系饱肚得嚟心情都好。👍再见啦,下次食到咩新嘢再同大家分享!