2023-01-29
估唔到网吧都有唔错嘅嘢食,而且店员十分友善好客咁介绍有边啲好食嘅嘢~有意外惊喜👍🏻➡️蜂蜜绿茶、蜂蜜柠檬绿茶唔会过甜,好解渴,又够冻👍🏻👍🏻我自己觉得加唔加柠檬都好饮~➡️盐酥鸡、椒盐鱿鱼须盐酥鸡好好味😋,炸得好香脆,推介!鱿鱼须虽然油咗少少,但系味道好好,鱿鱼好入味,like~➡️生炸鸡髀超级推介👍🏻估唔到网吧嘅炸鸡髀都咁有质素,非常入味,炸得香口,而且生炸唔系度度有😋😋好味~➡️奶酱牛角包呢款出面比较少见,有少少似奶油猪仔包嘅概念。牛角包烘得好香脆,奶酱份量刚刚好😋😋➡️小食拼盘有台湾肠、鸡翼、唐扬鸡、小丸子,样样都唔差,有小丸子够特别,热辣辣👍🏻👍🏻➡️猪颈肉唔会好肥,肉质好嫩滑~份量不少👍🏻👍🏻➡️麻辣米线𩠌有四宝丸加腩肉,有小辣、中辣、大辣拣,面质Q弹,份量非常足,食完好饱好满足🤭➡️白汁焗饭饭系有鸡蛋炒底,好诚意👍🏻唔系求其焗个饭,面头有块大鸡扒、司华力肠,芝士焗得香口。白汁浓厚适中,带有淡淡忌廉味同芝士香,捞埋啲饭食唔错🥰🥰
➡️蜂蜜绿茶、蜂蜜柠檬绿茶
唔会过甜,好解渴,又够冻👍🏻👍🏻
我自己觉得加唔加柠檬都好饮~
➡️盐酥鸡、椒盐鱿鱼须
➡️生炸鸡髀
➡️奶酱牛角包
➡️小食拼盘
➡️猪颈肉
唔会好肥,肉质好嫩滑~份量不少👍🏻👍🏻
➡️麻辣米线
➡️白汁焗饭