🥗🤤美味到不得之了。主菜甜品样样掂西餐厅🦞🥞🍴J.S. FOODIES📍尖沙咀广东道3-27号海港城港威商场2楼2608-2609号舖起初认识J.S. FOODIES是因为FLIPPER'S班戟🥞💕由于FLIPPER'S只在铜锣湾有店,而且长期都超长人龙,所以我又点可以错过J.S. FOODIES呢间唔使过海、有热食、又有我最爱班戟嘅食店呢😝😝😝😝😝咁啱J.S. FOODIES有得用海港城嘅coupon,更抵‼️唔食真系对唔住自己🤪🤪🤪在网上得知呢间餐厅都是长期排长龙,所以今日趁周末专登早少少🤏🏻等佢开门。最后仲好好彩,成为左第一round最后一台入座的客人😆😆😆😆😆 餐厅只有12张枱,如果错过左,就要等1.5 hours了❗️🔅龙虾沙律 🦞🥗超~Fresh💦💦💦三文鱼籽好大粒,而且粒粒爆鲜,龙虾🦞好爽弹,啖啖肉😋😋😋其他沙律菜配料如小蕃茄、粟米、烚蛋🥗🍅🌽🥚全部都好新鲜,加埋有柠檬汁提鲜🍋,真系每一口都是清新的感觉,一啲都无夸张‼️🤤🤤真好久没有食过一个咁Fresh嘅沙律了🤤🤤唯一要说的是,牛油果🥑有少量🤏🏻黑色纤维,但其实尚可接受,明显已比坊间的餐厅新鲜好多‼️🔅松叶蟹忌廉意粉 🦀🍝这个超
🥗🤤美味到不得之了。主菜甜品样样掂西餐厅🦞🥞

🍴J.S. FOODIES

唔食真系对唔住自己🤪🤪🤪

龙虾沙律

🔅龙虾沙律 🦞🥗

超~Fresh💦💦💦
三文鱼籽好大粒,而且粒粒爆鲜,龙虾🦞好爽弹,啖啖肉😋😋😋

🤤🤤真好久没有食过一个咁Fresh嘅沙律了🤤🤤

松叶蟹忌廉意粉

🔅松叶蟹忌廉意粉 🦀🍝

这个超惊喜🤩🤩
松叶蟹🦀份量好足,不但有两只蟹脚,而且整份的忌廉汁也是满满一丝丝的蟹肉,充满奶香同咸鲜味🤤🌊

意粉有咬口,每一条都沾满蟹肉忌廉汁,而酱汁虽然超~creamy但不腻,好好食,最后连汁都食晒😋😋👍🏻

士多啤梨蓝莓香蕉班戟
🔅士多啤梨蓝莓香蕉班戟 🍓🫐🥞

一如既往,FLIPPER'S班戟🥞永远不会令我失望😋

班戟入口有浓浓的蛋香🥚,非常松软及充满空气感,配合微甜微酸的士多啤梨同蓝莓 & 幼滑忌廉,冰火交融,口感丰富,非常幸福☺️☺️💕💕

🐷🐷整体评价:
J.S. FOODIES不论沙律、主菜、甜品🦞🥗🥞🦀,全部都好掂,好好食😋😋 堪称全能西餐厅呀‼️

但餐点的定价稍贵,价格同比有啲🤏🏻高,无coupon的话,间唔中食下好啦🤪🤪

等候时间
15 分钟 (堂食)
用餐优惠
优惠券