2023-03-02
Le Marche Steak & Fries地址 将军澳唐俊街21号翩汇坊地下G25号舖餐牌其实选择唔多主食中有两款肉食,今次我地试左牛肉眼扒同鱼16Oz美国特选级天然黑白牛肉眼扒主角一定系相当有份量叫左5成熟,切开见到粉嫩既牛肉, 证明火候控制不错, 所以超多既肉汁而且肉质软淋牛味浓郁. 三款酱汁黑椒汁,牛肉汁同荷兰蛋黄酱令牛扒更添滋味. 我最爱配牛肉汁. 另外侍应仲有拎到四款英法德式芥末俾我试, 惹味又好食烤阿拉斯加比目鱼原来是法式纸包鱼. 好处系做到锁水的效果,鱼肉特别嫩滑仲保留左原汁原味。 鱼肉配搭新鲜蕃茄同香草洋葱, 更突显鱼肉的鲜味鱼扒都好大件,性格比好高。奶油菠菜加左奶油既菠菜无左嚡口同涩味, 反而变得又清又嫩, 可以大大啖不停食即炸薯条金黄香脆嘅薯条有得任食, 食依样都够饱了Blue Lagoon & Shirley Temple两杯mocktail卖相都很精美好适合打卡味道酸酸甜甜几清新我地都好喜欢餐厅好轻松气氛播JAZZ 音乐, 今晚真系好enjoy#foodie #hkfoodstagram #hkfood #hkfoodlover #kaygorfoodie
地址
将军澳唐俊街21号翩汇坊地下G25号舖
餐牌其实选择唔多主食中有两款肉食,今次我地试左牛肉眼扒同鱼
16Oz美国特选级天然黑白牛肉眼扒
烤阿拉斯加比目鱼
奶油菠菜
即炸薯条
金黄香脆嘅薯条有得任食, 食依样都够饱了
Blue Lagoon & Shirley Temple
#foodie #hkfoodstagram #hkfood #hkfoodlover #kaygorfoodie #hkig #hkfoodie #foodiehk #hkigers #hkfoodblog
#hkfoodblogger #followforfollowback #likeforlikes #like #instalike #likesforlike #likeforfollow #likelike #liketime #likelikelike
#likes #foodie #foodielady #foodblogger #foodstagram #hongkongfoodie