食物方面:两个人叫左威灵顿牛排set,份量十足👍🏻 味道都系中上水准😋 Set 可以拣四个starter,二人份威灵顿牛柳同埋甜品🍮自家制香草包⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️非常好食! 外脆内软,第一啖食时香草味直冲口腔,烟韧有咬口,松软有弹性😋第一个starter 法式肝酱与肉酱⭐️⭐️⭐️⭐️好食! 入口𠮶下好浓牛肝菌味,口感都几特别,平时酱质地再有肉粒系入面🤣 不过作为starter有少少heavy,佢份量唔细同埋有一定咸度,食完都饱一半🤣第二个starter 法式洋葱汤 ⭐️⭐️⭐️汤好浓郁牛骨同洋葱味👍🏻 中间有轻微苦涩味,有机会系某种香料造成,个人觉得可以,不过怕有苦味既人可以避免叫呢个。第三个starter 风干帕马火腿香梨沙律 ⭐️⭐️⭐️⭐️加🍐系沙律入面真系好夹! 帕马火腿唔会太咸,沙律菜再加🍐更加可以中和到火腿既腻感同之前较heavy既starter👍🏻 第四个starter 阿尔萨斯四方薄饼⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️非常好食! 面团系自家制好脆,上面有白芝士,烟肉同洋葱😋 有d似卡邦尼意粉既感觉🤣 所有嘢都夹得好好👍🏻主菜 威灵顿牛柳⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️非常好食! 服务生会比我地睇一睇影相再摆入焗炉。 外型同出面食既会唔同,听主
食物方面:

风干帕马火腿香梨沙律

第四个starter 阿尔萨斯四方薄饼⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

阿尔萨斯四方薄饼

主菜 威灵顿牛柳⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

非常好食! 服务生会比我地睇一睇影相再摆入焗炉。 外型同出面食既会唔同,听主厨讲返系设计适合二人用。酥皮又薄又脆,牛排熟度啱啱好,肉味浓又唔韧😍 再配上红酒黑醋汁,简直系绝配👍🏻 令到成个菜色味道更有层次😋

威灵顿牛排

甜品 ⭐️⭐️⭐️

马斯卡邦忌廉. 薄荷朱古力雪糕配百利甜酒

清新味道,加埋一齐食酒味都颇浓。

环境服务方面:

主厨好有heart,feel到好认真对待每个客人需求。好多时都会主动介绍菜色,令我地知道系每件食物既背景👍🏻 环境温馨,因为唔多枱所以唔会有压迫感觉,适合三五知己聚会聊天或者庆祝生日地方😍

自家制香草包
法式肝酱与肉酱