中环新开美式快餐店,有近20款食物,最刻意当然系店内环境。先唔讲食物,最当眼系铝片搭成既Food Truck!! 架Truck虽然唔系真,但车軩系真既,裹面系厨房。佢地有个Set: Vintage+1款Sides+罐装汽水 就$108 第一次上到黎就试一试个Set先。Vintage($78):包 同 肉 都系四方形 。包加左薯仔整(Potato Bun),香味更加出,外形睇落更松软,食落口感都系松软,唔会食一啖就有太干身既唔舒服既感觉,果然系新鲜烘制!! 芝士用3种芝士,口感更丰富同浓郁,可以食食下有少少拉丝添~~其他配料蕃茄、酸瓜、洋葱都大大块!!最重要配料都好新鲜爽口!!肉都系四方形,厚身汉堡扒,厚肉之余好juicy!!肉味质感好又唔"un"!!最惹味!!整个组合虽然传统,但味道惹味!! Beet Fries($58): 用红菜头切条炸,外表好似牛肉条。由于即叫即炸,炸出黎热热地,食落香口香脆,加埋沙律酱,清甜又惹味!!加上沙律酱有七味辣粉同葱,一齐食就食唔停!! 之后见佢地Menu,D野食都系手绘,而甜食画得几吸引,就再嗌个Ice Cream Taco。Ice Cream T
Vintage($78):
包 同 肉 都系四方形 。加左薯仔整(Potato Bun),香味更加出,外形睇落更松软,食落口感都系松软,唔会食一啖就有太干身既唔舒服既感觉,果然系新鲜烘制!! 芝士用3种芝士,口感更丰富同浓郁,可以食食下有少少拉丝添~~其他配料蕃茄、酸瓜、洋葱都大大块!!最重要配料都好新鲜爽口!!都系四方形,厚身汉堡扒,厚肉之余好juicy!!肉味质感好又唔"un"!!最惹味!!整个组合虽然传统,但味道惹味!!

Beet Fries($58):

Ice Cream Taco($40):窝夫威化好似Taco,包住雪糕,外层系朱古力脆皮同果仁碎。呢个系一早整好,味道同 某个雪糕品牌 大脚板差唔多,如果价钱黎讲可唔嗌都得。

环境:美式涂鸦、美式卡车、街场铁丝网、怀旧灯饰、长木枱 比到黎到既客人有一种美国户外既old school feel,设计型格又更有户外用餐既感觉。

服务:
Staff 都有笑容,解释清楚,食完一样野都好快清理。某D Staff 都会问客人既意见。

2015-02-02