2022-04-17
嚟呢度嘅原因我谂相信大家都系打卡而且佢有个好靓嘅日式庭园🌾,一边食野一边欣赏真系好舒服😌平日12点黎到已经full左,所以最好早啲黎拎位,咁就可以坐到望住靓靓嘅庭园位。要留意,坐呢个位系需要除鞋,好似榻榻米咁坐今次黎叫左几款野试,整体都觉得唔错✨黑松露蟹肉沾酱配吐司 🦀🍞Black Truffle Crab Dip with toast $108呢个吐司就系法包黎,黑松露味劲浓厚,加埋蟹肉系入面简直系绝配,忍唔住一啖接一啖,推荐🌟✨和牛吐司 Wagyu Beef Toast 🐮$128个底系糙米做嘅吐司,感觉健康啲。和牛大约5-6成熟,夹埋洋葱🧅同埃文达芝士同火箭菜,令到个吐司一啲都唔觉滞,仲有啲开胃添😋✨黄豆粉年糕 Dutch Baby Pancake🥞 $78见黎亲嘅人大部份都有嗌,当然唔输蚀。咁受欢迎当然系有原因👏🏻pancake用铁板上,非常之热,年糕烟烟韧韧,panacke就有浓浓嘅蛋香,加埋一球雪糕、黄豆粉同黑糖蜜系上面,食到丰富嘅口味🥰✨Dirty ☕️$38咖啡味好香,叫亲Dirty都好紧张,因为要把握时间影相,唔系就影唔到个渐层,提神一流😙✨Genmaicha Latt
今次黎叫左几款野试,整体都觉得唔错
✨和牛吐司 Wagyu Beef Toast 🐮$128
✨Dirty ☕️$38
✨Genmaicha Latte🍵 $38
又系我最钟意嘅玄米茶,谂都冇谂就拣咗,饮落唔甜,玄米茶味好浓,玄米茶latte唔系到到有,所强烈推介💚💚