开左屯马线之后,交通上亦都便利左,去大围真系话都无咁易😌。小编之前系大围都介绍咗几间餐厅,而今次唔例外都系呢头附近揾到一间入夜就会排哂队既餐厅,睇落虽然好似平平无奇,但入面用既料同款式mix埋几新颖🤩。✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦🎈好头好尾 $104🎈川味和牛面颊肉/法式烩牛尾/牛骨汤/扁阳春面 小编第一啖就先试下个汤底,非常浓郁,越饮越好饮,香浓牛肉味😚,精心淆制。而小编拣既呢款系限量供应架,要试下既朋友记得要早啲时间嚟排队喇😛。而本身小编对牛唔系话太情有所钟,但真系钟意食牛就一定要试😋。小编觉得颊肉同牛尾系比较有咬口既部分,除左汤底饮落足料之外, 而牛肉亦算新鲜,无异味亦肉味重,好食👀。✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦总结:原来呢间餐厅系2021获米芝莲,而且大厨系由名酒店出嚟再开店😳,咁就亦有一定水准。而餐厅地理位置可能有些偏远车站,但路程只需5-10分钟就到🚙,一条直线过几条街就到。餐厅款式虽然不多不少,但每一款都别具特色,难以系其他餐厅揾得到,唔怪得会有咁多人捧场啦🔥。✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦
🎈好头好尾 $104
🎈川味和牛面颊肉/法式烩牛尾/牛骨汤/扁阳春面