2022-09-26 156 浏览
上次同fd系美丽华fing fing下觉得好肚饿见到间野咁打卡able身为港女的me紧系即刻捉住我fd坐低啦٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و虽然间铺系半open area但坐系门口都唔会觉得好多人行过系咁比人望住咁👀都算坐得舒服~见到入面仲有塌塌米但我就冇坐啦🤣餐厅主打西日fusion轻食,又真系几夹㖞衰鬼!个人觉得整体都系主食outstanding过小食/前菜,以一般cafe既价主菜质素真系算唔话得👍🏾🥔Parma Ham • Artichoke • Edamame • Gnocchi 帕术马火腿 • 朝鲜尔 •毛豆•马铃薯丸子 $147一定要叫啊!火腿够咸个sauce creamy两个match埋岩岩好,啲丸子应该系mix薯仔蓉同面粉所以烟烟韧韧咁口感超好,仲要百几蚊only完全谂唔到咩原因唔叫🤯🥛Sea Urchin Risotto 海胆奶油炖饭 $228个risotto仲creamy过bb个大髀🦵🏻虽然啲海胆绝对可以多啲不过就算唔同海胆一齐食都隐约食到啲海胆味 我个人比较中意cream啲同啲饭冧啲既risotto所以呢个我绝对觉得好ok🤤🌸柚子酱油吞拿鱼他他最中饼 $148呢个真系好靓整得

ame 帕术马火腿 • 朝鲜尔 •毛豆•马铃薯丸子

Sea 海胆奶油炖饭

🌸柚子酱油吞拿鱼他他最中饼 $148
柚子酱油吞拿鱼他他最中饼

呢个真系好靓整得🌸颜色同造型都配撘得好好,但鱼生质数一般又唔太食到柚子味🙈个皮底亦都冇话令到整体加分😫你当比$100买个样🤣

🍗月见鸡肉棒串 $88
月见鸡肉棒串
肉质较厚身同扎实,但得生蛋黄点黎食冇咩酱汁所以比较干😣

Overall真系非常打卡able同环境都舒服🤤值得一试!❤️

Bello !希望你中意我既食评啦(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) follow埋我ig就更好啦hehe ! @phoebesohungry
ame 帕术马火腿 • 朝鲜尔 •毛豆•马铃薯丸子
Sea 海胆奶油炖饭
  • Sea Urchin Risotto 海胆奶油炖饭
  • Parma Ham • Artichoke • Edamame • Gnocchi 帕术马火腿 • 朝鲜尔 •毛豆•马铃薯丸子