叫咗一杯爆柠四季春少甜,我张单系320号,前面𠮶个人同我叫同一样饮品,但佢冇少甜,佢系319号,我行咗一阵返嚟拎饮品,见到只有一杯319号嘅饮品,咁就继续等⋯等咗10分钟左右见到迟过我哋Number𠮶啲单都攞咗,忍唔住问女员工我哋320号嘅单做咗未?跟住个女员工就指住枱面𠮶杯319号饮品就话呢杯系我哋⋯冇错的确系爆柠四季春,但张单好明显系上一个人,上个客人拎错咗我哋𠮶杯饮品,我哋就要攞返佢杯嘢饮?攞返都唔紧要,重点系我哋杯嘢饮有叫少甜,上个客人𠮶杯嘢饮冇叫到少甜⋯𠮶两个女员工竟然可以话个杯冇写住少甜嘅饮品嘅甜度啱我哋㗎啦~(有影到319号系冇写少甜嘅)呢两个女员工完全冇确认过客人系咪拎啱饮品就任由佢拎错饮品而且𠮶段时间系非繁忙时间只有一两个人等紧,𠮶两个女员工净系做完饮品就放出嚟,客人埋嚟拎完全冇对过嘢饮啱唔啱就由得佢攞⋯就算整好咗嘢饮个女员工从来都唔会叫号亦唔会叫客人拎嘢饮⋯只系摆晒啲嘢饮出嚟,啲客人梗系拎错啦!喺我哋等候期间已经见到出面整嘢饮𠮶位戴眼镜扎一条辫嘅女员工,搞错咗人哋𠮶杯嘢饮上面加嘅材料,同埋差啲比错其他嘢饮个外卖车手⋯完全系错漏百出⋯其实果段时段真系唔多人㗎,个女员工

喺我哋等候期间已经见到出面整嘢饮𠮶位戴眼镜扎一条辫嘅女员工,搞错咗人哋𠮶杯嘢饮上面加嘅材料,同埋差啲比错其他嘢饮个外卖车手⋯完全系错漏百出⋯其实果段时段真系唔多人㗎,个女员工俾多少少心机就可以改善到呢啲问题⋯
希望贵公司可以再培训呢个女员工,嘢饮还可以,只系服务真系有待加强~
爆柠四季春