(非会员)
2008-04-20 4 浏览
同班中学同学好耐冇见, 因为有个fd系vip有coupon, 就黎食返餐\之前去过尖沙咀既, 今次食第二次, 黎左环仔食,环境呢度比尖沙咀靓好多, 装修高级, 地方寛落, 我地6个人去都坐左向8-10人枱度.因为有fd想食烤鸭, 个manager又suggest 我地食呢个餐\, 所以我地叫了麒麟烤鸭餐\, 食物size都偏少, 但好在我地6个女仔都唔系大食, 所以都够食其实成个餐\都冇咩特别, 不过第一次试过佢\d小笼包, 今次试下佢\d小菜, 成个餐\个黄金虾球最好食, d沾过咸蛋黄既虾好香, 虾肉又够爽; 其次有个自选凉菜5拼盘都几好, 可以试晒想食既, 又唔洗要一大碟; 甜酸松子鱼都好味, 可能大家都钟意d甜甜酸酸;麒麟烤鸭一般, 同出面茶楼食既冇咩分别, 只系好耐冇食片皮鸭想食先会叫;而其他云吞鸡, 菜, 炒饭, 甜品都冇咩特别, 个饭我觉得佢\炒得唔太好, 好硬好干, 食落去\"挖\"喉咙...另外仲叫左佢\地promote买二送一既特饮, 味道普通, 不喝也罢服务一般, 我地坐一楼, 最好系个big manager,劲nice, 好热心咁向我地suggest, 讲野又风趣
之前去过尖沙咀既, 今次食第二次, 黎左环仔食,
服务一般, 我地坐一楼, 最好系个big manager,劲nice, 好热心咁向我地suggest, 讲野又风趣, 佢\就值5分, 不过其他服务生就一般, 而另一个四眼哥仔好似都系manager, 呢个就唔太好态度, 黑口黑面, 因为我地订左枱, 但去到带位果个又话冇我地名, 后来叫我地上黎, 个四眼manager问我地几位, 我地话订左不过冇record, 佢\就话\"咁奇怪~~\", 语气态度欠佳呀, 所以平均变返3分