2012-03-08 15 浏览
团购买了一个多月, 终于有机会用了. 因为只买了一张二人餐, 我们四位女士们就要再补飞叫野食了~~~<3先讲环境, 因为我系Openrice 有睇过呢度既装潢, 所以跟我预期一样, 靓+特别~~~另外, 因为我对两位女士keep secret for the places, 佢地黎到总算有惊喜^^其实我系台湾宜兰都去过呢间餐厅既原身, 不过个度系工作坊同埋店舖, 无野食买. 今次见到佢既香港Crossover 餐厅, 系有点期待.门口天花不过安排座位方面就唔系几好, 我早几日打去book, 但被安排在围板的角落...重点系里面太窄了, 令到我同友人都觉得不太舒适) 坐系外面应该会好好多...同埋因为个角落系自成一角既十人枱, 佢拆散左做 4 + 6, 令到我同友人出去时, 需要旁边枱的人全部企起身, 走出去, 我同友人们先可以离开...咁样有点annoying....食物方面, 其实佢真系做得唔错, 时间方面系耐左D, 不过味道唔错. 紫米呢个概念几好, 几健康~而团购既二人餐真系好抵食, 佢无因为系团购而将食物分量减少,赞!! 另外既小食都做得唔错, 朋友仔既汤面都大大碗,

~~~<3

门口
天花

食物方面, 其实佢真系做得唔错, 时间方面系耐左D, 不过味道唔错. 紫米呢个概念几好, 几健康~而团购既二人餐真系好抵食, 佢无因为系团购而将食物分量减少,赞!! 另外既小食都做得唔错, 朋友仔既汤面都大大碗, 听讲味道都唔差~
扮酒杯 XD
Chicken Wing 小食<3 好好味!!!

但系最后因为佢无紫米蛋卷而变左草饼, 不过个个根本唔系草饼...好难食...我个人觉得好似Toliet 用既香精 (呕...)

不过Overall 呢间餐厅真系好有趣同好抵食^^仲有好成功地打破我既朋友仔对"西龙饭团"好难食既观念

2012-03-06
用餐优惠